Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.


Moj parking pomoćnik

Mobilna i web aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja uz potpunu kontrolu troškova i upravljanje svim elementima usluge.


*PayDo je trenutno dostupan u ovim gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Ludbreg, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar. Uskoro plaćaj parking i u ostalim gradovima.

NOVOST – Plaćajte parking u garažama putem PayDo mobilne aplikacije

 • Štedite novac

  PayDo je besplatna aplikacija koja ukida dodatne troškove plaćanja parkinga.

 • PayDo poslovni račun

  Nadopunite PayDo poslovni račun i omogućite vašim zaposlenicima, gostima i poslovnim partnerima plaćanje putem sredstava na vašem računu.

 • Upravljajte PayDo uslugom

  Upravljajte vašim troškovima kroz prijavu korisnika, vozila i prava na korištenje usluge i sredstava s poslovnog računa.

 • Bez papirologije

  Sva potrebna izvješća, računi i potvrde dostupni su na jednom mjestu u elektronskom obliku i spremni za slanje u računovodstvo.

 • Pregled voznog parka

  Potpuni pregled svih vozila uključenih u vozni park te odredišta na kojima su parkirana (grad i zona).

 • Sigurnost

  Sigurnost nam je izuzetno važna. PayDo brine o 100% zaštiti vaših podataka.

Spojite sve koristi privatnih i poslovnih korisnika

Izvrsna rješenja za poslovne korisnike

Odvojite osobni račun od računa tvrtke. Koristite sve pogodnosti privatnih korisnika s prednostima poslovnih računa i iskoristite sve funkcionalnosti PayDo usluge. Primjerice, omogućite plaćanje parkiranja vašim zaposlenicima, klijentima i posjetiteljima putem vašeg poslovnog računa i na taj način odvojite parkiranje za privatnu uporabu.

screen

Kako koristiti PayDo? • 1

  Registrirajte se na webu

  Registrirajte poslovni račun tvrtke na paydo.hr, unesite podatke odgovorne osobe i aktivirajte račun.

 • 2

  Dodajte korisnike i vozila

  U web aplikaciji upravljajte korisnicima (zaposlenici, poslovni partneri), vozilima i pravima korištenja usluge. Vaši korisnici dobit će e-mail pozivnicu za aktivaciju usluge i/ili dodavanje u poslovni račun.

 • 3

  Uplatite sredstva na poslovni račun

  U aplikaciji izvršite uplatu sredstava na PayDo poslovni račun putem kartice ili uplatom po ponudi (preuzmite je iz aplikacije).

 • 4

  Izvješća, računi i mjesečni obračuni

  U aplikaciji preuzmite sve račune, izvješća i mjesečne obračune za plaćene parkirne karte putem vašeg PayDo poslovnog računa.