Kolačići nam pomažu u isporuci naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na naše korištenje kolačića.Moj parking pomoćnik

Mobilna i web aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja uz potpunu kontrolu troškova i upravljanje svim elementima usluge.


*PayDo je trenutno dostupan u ovim gradovima: Bjelovar, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Ludbreg, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar. Uskoro plaćaj parking i u ostalim gradovima.
 • Štedite novac

  PayDo je besplatna aplikacija koja ukida dodatne troškove plaćanja parkinga.

 • PayDo poslovni račun

  Nadopunite PayDo poslovni račun i omogućite vašim zaposlenicima, gostima i poslovnim partnerima plaćanje putem sredstava na vašem računu.

 • Upravljajte PayDo uslugom

  Upravljajte vašim troškovima kroz prijavu korisnika, vozila i prava na korištenje usluge i sredstava s poslovnog računa.

 • Bez papirologije

  Sva potrebna izvješća, računi i potvrde dostupni su na jednom mjestu u elektronskom obliku i spremni za slanje u računovodstvo.

 • Pregled voznog parka

  Potpuni pregled svih vozila uključenih u vozni park te odredišta na kojima su parkirana (grad i zona).

 • Sigurnost

  Sigurnost nam je izuzetno važna. PayDo brine o 100% zaštiti vaših podataka.

Spojite sve koristi privatnih i poslovnih korisnika

Izvrsna rješenja za poslovne korisnike

Odvojite osobni račun od računa tvrtke. Koristite sve pogodnosti privatnih korisnika s prednostima poslovnih računa i iskoristite sve funkcionalnosti PayDo usluge. Primjerice, omogućite plaćanje parkiranja vašim zaposlenicima, klijentima i posjetiteljima putem vašeg poslovnog računa i na taj način odvojite parkiranje za privatnu uporabu.

screen

Kako koristiti PayDo? • 1

  Registrirajte se na webu

  Registrirajte poslovni račun tvrtke na paydo.hr, unesite podatke odgovorne osobe i aktivirajte račun.

 • 2

  Dodajte korisnike i vozila

  U web aplikaciji upravljajte korisnicima (zaposlenici, poslovni partneri), vozilima i pravima korištenja usluge. Vaši korisnici dobit će e-mail pozivnicu za aktivaciju usluge i/ili dodavanje u poslovni račun.

 • 3

  Uplatite sredstva na poslovni račun

  U aplikaciji izvršite uplatu sredstava na PayDo poslovni račun putem kartice ili uplatom po ponudi (preuzmite je iz aplikacije).

 • 4

  Izvješća, računi i mjesečni obračuni

  U aplikaciji preuzmite sve račune, izvješća i mjesečne obračune za plaćene parkirne karte putem vašeg PayDo poslovnog računa.